Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Петков с остри думи към „Възраждане“: Те са прокарали един „фашистки“ текст

Политика

Петков с остри думи към „Възраждане“: Те са прокарали един „фашистки“ текст

Петков с остри думи към Възраждане: Те са прокарали един фашистки текст - Tribune.bg
Снимка:

Съпредседателят на „Продължаваме промяната-Демократична България“ Кирил Петков остро разкритикува „лъжливите внушения на „Възраждане“, че българските ученици ще бъдат учени на хомосексуализъм“.

Той обвини „Възраждане“, че са създали фалшив страх в много хора, че в училище има „хомосексуална пропаганда“. За целта те са прокарали един „фашистки“ текст.

„Реално „Възраждане“ използва децата и училищата, за да направи своята политическа пропаганда на база на страх. Създаде изкуствен проблем, за да раздели обществото, и засили противопоставянето между хората. Те в това са най-добри“, каза той.

Петков припомни, че по-рано от партията на Костадин Костадинов са плашели хората с вредите от ваксиниране, с изпращането на български войски в Украйна, за еврото и т.н.

„Сега за тези избори си измислиха „хомосексуална пропаганда“ за децата ни в училищата – нова линия за разделение. За съжаление успяват да хванат хората на въдицата всеки път“, каза Петков.

Той посочи и защо ПП-ДБ са гласували срещу промените, предложени от „Възраждане“ в образователния закон. „Гласувахме срещу този закон защото „Възраждане“ заложи фашистки текст, който за пръв път включва „нетрадиционна сексуална ориентация“ като определение в български закон. Това няма нищо общо с децата ни. Проблемът е, че за пръв път в най-новата ни история през закон се вкарва сегрегация като по времето на Хитлер. Веднага след като го наложи този закон, „Възраждане“ направи списък от 800 учители и ги определи като престъпници или перверзници, които искат да объркат децата ни“, добави той.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Кирил Петков, ПП
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети